Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Sziasztok csajok! 

Szeretnénk nektek bemutatni az új vállalkozásunkat, a Dressingot és akik ezt az egészet megálmodták Dórát és Ágit, azaz minket. :) Az ötlet már rég megszületett, de a megfelelő idő az pont most érkezett el. Talán kicsit elcsépeltnek tűnhet, hogy már tinédzser korunk óta arról álmodoztunk, hogy egy menő bolt tulajdonosai legyünk. De ki ne szeretne egy kis ékszerdobozt, ahová ha bemegy elégedett vásárlókat lát és az ő ruhatára is tele lesz szebbnél szebb ruhákkal. Hiszen egy nőnek soha sincs mit felvennie. Igaz? :)

Amióta érdeklődni kezdtünk a divat iránt, a boltokban nem csak a ruhákat néztük, hanem a kiszolgálás minőségét is. Nem egyszer fordult velünk elő, hogy ahol nem bántak velünk tisztelettel és nem viszonyultak hozzánk kellő kedvességgel, onnan kifordultunk és ráadásul nem is vásároltunk. Minden ilyen szituációban megfogadtuk, hogy ha egyszer lesz egy „kis ruha üzletünk”, akkor a tisztelet és a kedvesség alapfeltételek lesznek a minőségi ruhák mellett. Veletek előfordult már hasonló?

Jelenleg még csak online leszünk jelen, de ha minden jól alakul akkor személyesen is találkozhattok velünk egy igazi kis ékszerdobozban. Ami biztos, hogy a webáruházon keresztül is beleadunk mindent, hogy egy vásárlóbarát online teret hozzunk létre, ahol élvezet vásárolni és igazi boldogsághormonok szabadulnak fel bennetek a szebbnél szebb ruháink miatt. Sok meglepetéssel és 2 hetente megújuló árúkészlettel készülünk nektek.

A Dressingon belül minőségi és divatos ruhákat szeretnénk árulni. A szezon legszebb és legjobb darabjait vásárolhatjátok meg nálunk limitált darabszámmal. A kínálatunkban megtalálhatóak lesznek: felsők, ruhák, tunikák, ingek, kabátok, dzsekik, nadrágok.

Most hogy itt vagy, nézz szét, vásárolj egyszerűen és reméljük, hogy a „törzsvásárlónk” leszel. Mi meg fogjuk háláni, ebben biztos lehetsz! :)